Menú Executiu de dilluns a divendres al migdia

AL AGOST AQUEST MENU NO ESTA DISPONIBLE EN EL SEU LLOC ESTA EL DE CAP DE SETMANA PER ELS TRES DIES.

EL DE CAP DE SETMANA

Tambe tenim la nostre carta.

vols tastar el nostre menú paella?

/ IVA inclòs


Primers Plats a Escollir


Gazpatxu Andalus.
Amanida catalana amb pissarra d’embotits.
Pinxus de melo amb pernil.
Lacon a la gallega.
Amanida de tomaquet amb alfabrega i daus de formatge de cabra.
3 hummus: de llentia una mica picant, de cigro i olives i de pessols.
Canelons de la casa
Burratta amb tomàquet de rama, rucula i oli d’alfabrega.(
sup de 2€ )
Pernil ibèric reserva «estirpe negra» (
sup de 10 €)
Calamarçets a l’andalusa (
sup de 6 €).

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra Gourmet de Termens, lleida.
Peu de porc a la brasa.
Catxopu asturia.
Bacalla al estil del sr. Antonio.
Codillo de porc del valles al forn.
Lagarto d’iberic a la brasa.
Vacio de vadella a la brasa.
Espatlla de xai al forn (
sup de 8 €)
Entrecot de vedella a la brasa (
sup de 11 €)

Postres a Escollir

Carpaccio de pinya amb crema catalana cremada.
Crema catalana
Sindria amb gelat.
Flam d’ou i llet condensada.
Cardinal amb xocolata calenta.
Tiramisu casola de nutella@.
Copa laurita chaja.
Bola de gelat premium.
Iogurt grec amb fruites vermelles i mango.
Mel i mato.

PER MES INFORMACIO PODEN TRUCAR A PARTIR DE LES 11:30 AL 691779541.