Carta Restaurant El Racó del Gourmet de Santa Margarida

Steaks menu

Primers Plats i  per picar

Pa de pagès Torrat amb tomàquet de penjar all, i oli verge extra…….1,20 € per persona.

Xatonada de Can Fusta amb bacallà anxoves i escarola……13.20 €

Croquetes casolanes de pernil ibèric……… .1.80€ la unitat0

Bunyols de bacallà…….1.80€ la unitat.

Croquetes casolanes de rulo de cabra i melmelada de tomàquet……1.80€ la unitat

«SUPER BOWL XL» amb productes de l’horta i tonyina………..9.90 €

Verdures a la brasa amb romesco……………….16 €

Canelons casolans de rostit amb beixamel……8,80 €

Amanida catalana amb pissarra d’embotits…….9.90 €       fusta xl……14€

Carpaccio de Cecina de vaca I.G.P. LEON…… 12€     

Torrada d’escalivada amb anxoves i tonyina……13,20 €

Pissarra d’embotits ibèrics ……13.20€      fusta Xl…….22€

Esqueixada de bacallà……11,00 €

Pernil ibèric tallat a mà……………..tapa17.50€    ració……..23,10 €

Espàrrecs a la brasa amb romesco……13 €

Pissarra  de formatges D.O. nacionals ……16.50 €     fusta Xl……..22€

Burratta fresca amb tomàquet de rama i rukula……13.20 €

Arrossos Mínim dues persones.

Arròs caldós amb llamàntol…….24,20 €

Paella de llamàntol……24,20 €

Paella de marisc…….18 €

Arròs negre…….18 €

Fideuà amb calamarsets…….16 €

Arròs melós de ceps, i llata de vedella a baixa temperatura……..16 €

Arròs «Vegui» de verduretes de temporada…… 16 €

 EL NOSTRE MENU PAELLA VEGANA.……………..34€ per persona.

Primer: Esparrecs a la brasa, raves de l’horta en tempura i salsa romesco.

Segon: Paella “Vegui” amb productes de l’horta

Postres a escollir o amanida de fruites natural.

Pa, beguda o vi blanc o rosat i cafè.

EL NOSTRE MENU PAELLA …………..34€per persona.

Primer: Pernil ibèric, Calamarçets a l’andalusa

Segon: paella de marisc, o arròs caldos de marisc, o negre.

(Arròs caldós de llamàntol, suplement de 8€)

Postres del dia, Pa, beguda, vi blanc o rosat i cafè.

Carns i Aus

Costelles i mitjanes de xai d.o. Aragó…… 20.90 €

Entrecot de vedella +/- 500 gr al gust…… 20,95€

Filet de vedella al gust……. 26,40 €

Peu de porc amb escamarlans …….13.75 €

Espatlla de xai D.O Aragó al forn ……..20.90 €

Filet de porc Duroc al foie ……..15,40 €

Filet de porc  Duroc al roquefort…….. 14.30€

        Filet de porc Duroc a la brasa…… 12,10€     

Melós de llata de vedella cuit a baixa temp. farcit de foie, al P.X. i ceps.. 19.50€ 

Carns a la pedra per compartir. 

 Txuletón de vedella del país, mes d’1 KILO amb os.(cuit a la pedra) …….55€

Txuletón de Vaca del país de mes d’1kilo sense os.(cuit a la pedra)………….69€

Entranya de vedella del país de 900g filetejada (cuit a la pedra)…….45€

PEIXOS I MARISCS

Calamarçets a l’andalusa …….15.40 €

Dorada a la brasa +/- 500 gr……. 20€

Dorada a la sal +/- 500 gr……. .20 €

Cloïsses a la marinera…….17,60 €

Musclos a la marinera o al vapor………13.20 €

Bacallà a la llauna……..13.20 €

Bacallà a la barcelonina……..13.20 €

Bacallà a la crema amb patates al forn…….13.20 €

Bacallà al estil del Sr. Antonio………..13.20 €

Gambes a l’allada…………17,60 €

Extres:

All i oli……….. 1,50€

Romesco……….. 2,00€

Plat de Patates fregides naturals ……….4€

Plat de Patates caliu……… 4€

TOTS ELS NOSTRES PREUS SON AMB I.V.A INCLÓS.

La nostre carta de vins