Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdiapa, vi, una beguda 21,00 € / IVA inclòs

 

Tenim disponible la nostra carta

Primers Plats a Escollir

Pinxus de melo amb pernil extremeny.
Salmorejo cordobes amb ou tonyina i pernil.
Crep d’espinacs amb verduretes i gratinat al provolone.
Tartar de advocat i mango amb ceba tendre, i iogur grec.
Pissarra d’embotits i formatges.
Croquetes de rulo de cabra amb melmelada de tomaquet de rama.
Xatonada tradicional (suplement de 2€ )
Pernil ibèric reserva estirpe negra (suplement de 9 €)
Calamarçets a l’andalusa (suplement de 5 €)
Burratta amb tomàquet de rama i rukula (suplement de 2 €).

Segons Plats a Escollir

La nostra botifarra gourmet artesanal de Termens «Lleida».
«Lagarto» ibèric a la brasa.
Suquet de rap, amb cloïsses i musclos.
«Entranya» de vedella Angus a la brasa.
Peu de porc a la brasa.
Dorada a la brasa o a la sal (suplement de 4 €).
Espatlla de xai al forn (suplement de 6 €).
Entrecot de vedella a la brasa (suplement de 9 €).

Postres a Escollir

Carpaccio de pinya amb crema catalana cremada.
Crema catalana.
Flam d’ou i llet condensada.
Cardinal amb xocolata calenta.
Cireres naturals
Tiramisu de Nutell@.
Copa laurita «chaja».
Bola de gelat premium.
Iogurt grec amb fruites vermelles i mango.
Mel i mato.

Tenim disponible el nostre menu paella.