Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia
Pa, una beguda 22,50 € / IVA inclòs

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Amanida de tomaquet amb tonyina i ceba tendre.
Pissarra d’embotits i formatges.
Trinxat al estil de la Cerdanya.
Tartar de tomaquet i mango, amb mozzarella i alfbrega.
Pinxus de melo amb pernil extremeny.
Torrada d’escalivada a la brasa amb tonyina.
Sopa de pescadors amb marisc i arròs.
Croquetes casolanes de ceps (suplement de 2€)
Xatonada de bacalla .(suplement de 3€)
L’esqueixada de bacalla del santa.(suplement de 2€ )
Pernil ibèric reserva Estirpe Negra (suplement de 9 €)
Burratta amb rukula i tomàquet de rama (suplement de 2€)
Calamarçets a l’andalusa (suplement de 5 €).

Segons Plats a Escollir

La nostra botifarra gourmet artesanal de Termens.
«Lagarto» ibèric a la brasa.
Bacallà a la mel amb llit de verduretes saltejades.
Xurrasco de vadella a la brasa.
Peu de porc al cava amb xampinyons i ceba cruixent.
Filet de porc al pebre verd.
Secret a la brasa.
Dorada a la brasa o a la sal (suplement de 4 €).
Entrecot de vadella a la brasa (suplement de 10€)
1/2 Espatlla de xai al forn (suplement de 6 €).
Garrinet al forn amb permentier de poma.(suplement de 5€)
Costelles i mitjanes de xai a la brasa.(suplement de 6€ )

Postres a Escollir

Cardinal de Terrassa amb xocolata calenta.
Cuallada casolana amb nous i mel.
La nostre versió del DAKAR de Terrassa.
Raim blanc «extra sweet»
Tiramisu de Nutell@.
Flam de llet condensada.
Copa laurita «chajá».
Crema catalana.
Copa de Magrana, amb suc de tronja i bola de gelat i nous.
Iogurt grec amb fruites vermelles i mango.
Mel i mato.

El nostre menu paella ideal per compartir.