Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia
Pa, una beguda 22,50 € / IVA inclòs

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Cigrons saltejats amb gambes a l’allet.
Pissarra d’embotits i formatges.
Trinxat al estil de la Cerdanya.
«Bruschetta» (tosta italiana) de tomaquet de rama amb xampis i rulo.
Carxofes a la brasa.
Escudella amb carn d’olla i galets.
Musclos al vapor.
MENU CALÇOTADA.(suplement de 6’50€)
Xatonada de bacallà .(suplement de 3€)
L’esqueixada de bacallà del Santa.(suplement de 2€ )
Pernil ibèric reserva Estirpe Negra.(suplement de 9 €)
Burrata amb rukula i tomàquet de rama (suplement de 2€)
Calamars a l’andalusa (suplement de 5 €).

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet artesanal de Termens.
Llom d’emperador amb crema de porros, i pluja d’ametlles.
Peu de porc a la brasa.
Lagarto ibèric a la brasa.
Secret a la brasa.
Graellada de carn (pollastre, butifarra, secreto, xurrasco).
Espatlleta de CABRIT al forn al romani i mel. (suplement de 10€)
«Cochinillo» desossat al forn amb permantier de poma (suplement de 12€)
Orada a la brasa o a la sal (suplement de 4 €).
Entrecot de vadella a la brasa 450g(suplement de 10€)
1/2 Espatlla de xai al forn (suplement de 6 €).

Postres a Escollir

CARDINAL de Terrassa amb xocolata calenta.
La nostre versió del DAKAR de Terrassa.
Bola de gelat premium.
Tiramisu de Nutell@.
Flam de llet condensada.
Copa laurita «chajá».
Crema catalana.
Iogurt grec amb mango fresc.
Iogurt grec amb fruites vermelles.
MATO D’ELABORACIO PROPIA amb mel de flors i nous.

El nostre menu paella ideal per compartir.