Menú Cap de Setmana


OBRIM Divendres Dissabtes i Diumenges al Migdia de tot el agostpa, vi, una beguda 21,00 € / IVA inclòs

 

Tenim disponible la nostra carta

Primers Plats a Escollir

Tagliatelle al pesto casolà tradicional.
Gaspatxu andalus.
Pissarra d’embotits i formatges.
Lacon amb «Cachelos» a la gallega.
Pinxus de melo amb pernil extremeny.
Amanaida de tres tomaquets amb mozzarella, alfabrega i rucula.
Xatonada tradicional (suplement de 2€ )
Pernil ibèric reserva estirpe negra (suplement de 9 €)
Calamarçets a l’andalusa (suplement de 5 €)
Burratta amb tomàquet de rama i rukula (suplement de 2 €).

Segons Plats a Escollir

La nostra botifarra gourmet artesanal de Termens.
«Lagarto» ibèric a la brasa.
Bacalla amb espinacs a la catalana i mel.
«Vacio» de vadella a la brasa.
Codillo de porc del valles al forn.
Secreto a la brasa.
Melos de xai al forn amb permantier de poma i ju de romani.
Dorada a la brasa o a la sal (suplement de 4 €).
Espatlla de xai al forn (suplement de 6 €).
Entrecot de vedella a la brasa (suplement de 9 €).

Postres a Escollir

Carpaccio de pinya amb crema catalana cremada.
Crema catalana.
Cardinal amb xocolata calenta.
Tiramisu de Nutell@.
Copa laurita «chaja».
Bola de gelat.
Iogurt grec amb fruites vermelles i mango.
Mel i mato.

Tenim disponible el nostre menu paella.