Menú Cap de Setmana

Dissabtes i Diumenges al Migdiapa, vi, una begudA 21,00 € / IVA inclòs

Primers Plats a Escollir

PISSARRA D’IBERICS I PA AMB TOMÀQUET.
FARCELLS DE PASTA FRESCA FARCITS DE FORMATGE AMB RAGOÛT DE TOMÀQUET DE BRANCA.
REMENAT DE BOLETS I ESPARRECS DEL BOSC.
CANELONS CASOLANS.
AMANIDA D’ESCAROLA AMB PICAT DE TEMPORADA.

Segons Plats a Escollir

LA NOSTRA BOTIFARRA GOURMET “ARTESANAL DE TERMENS (LLEIDA)”.
BRAO “CODILLO” A LA CASTELLANA.
SECRETO D’IBERIC A LA BRASA.
LLOBARRO A L’AMETLLA.
ENTRECOTT DE VADELLA DE 220G A LA BRASA.

Postres a Escollir

CREMA CATALANA.
FLAM D’OU I LLET CONDENSADA.
FORMATGE FRESC AMB CODONY CASOLA.
IOGURT GREC AMB PRÉSSEC EN ALMÍVAR.
CARDINAL AMB XOCOLATA CALENTA.
TIRAMISU DE LA CASA.