

Aquests son els nostres menus per , Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6. El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer per picar al mig de la taula, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc, vi negre, Cava i Cafès. Tots els preus son amb I.V.A inclòs.
Primer plat per picar.
Fusta d’embotits ibèrics i formatges, amb pernil ibèric.
Croquetes de pernil ibèric.
Bunyols de bacallà.
Cassoleta de provolone fos amb bolets.
Amanida de tomàquets de l’horta, amb mozzarella a l’alfàbrega.
Brotxeta de botifarra, i xistorra.
Esqueixada de bacallà.
Segon plat individual.
Confit d’ànec amb peres i botifarra al marçala….. 39€
Bacallà al estil del sr.Antonio ………. 38€
Cuixa de xai desossada, al forn amb la seva salsa………… 40€
Costellam de porc ibèric a cuit 20h a Baixa temperatura…….. 45€
Mitja espatlla de xai al forn a la castellana………….. 42€
Cabrit, cuixa de llet al forn a la mel i romaní………………… 49€
Cua de bou al Xup,Xup d’hores, amb arròs saltat……………… 40€
Filet de porc duroc al P.X………………. 39€
Rap amb salsa de llamàntol, i escamarlans………… 49€
Les postres.
Dakar de Terrassa, d’elaboració pròpia.
Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.
Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.
Cardianal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.
El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».
El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada.
Carpaccio de pinya cremat amb la nostre crema.
Menú infantil.
- 20€ i.v.a inclòs.
- A escollir entre Canelons o Macarrons.
- Segon a escollir entre escalopa de pollastre o Botifarra a la brasa.
- Refresc i gelat al gust
Opciò Vegana
- 39€ inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.
- Hummus artesà amb torradetes.
- Parrillada de verdures amb romesco.
- Carpaccio de pinya natural.