MENUS DE PER LES FESTES DE NADAL.

nadall 2019

Aquests son els nostres menus per , Nit de Nadal 24 ,Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6.

  El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer per picar al mig de la taula, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc, vi negre, Cava  i Cafès.   Tots els preus son amb I.V.A inclòs. 


Primer plat per picar.


Fusta d’embotits ibèrics, cecina, formatges i pernil ibèric.

Croquetes de pernil ibèric.

Bunyols de bacallà.

Cassoleta de bolets amb butifarra esparracada.

Burrata D.O. Puglia, amb pesto i tomàquet de rama.

Enfilat de txistorra i butifarra.

Cocktail vintage de pinya i gambes amb salsa rosa.


Segon plat individual.


Confit d’ànec a la catalana ….. €

Bacallà a la llauna……….€

Cuixa de xai desossada, al forn amb la seva salsa…………€

Costillar de porc Duroc cuit 20h a Baixa temperatura……..€

Agulla de vedella del Pirineu cuita a baixa temperatura al marçala€

Cabrit, cuixa de llet al forn a la mel i  romaní………………..€

Filet de porc duroc al pebre verd……………….€

Suquet mariner de bacallà amb patates i gambes………..€


Les postres.


Iogur natural artesa amb fruites del bosc.

Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.

Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.

Cardianal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.

El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».

El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada. 

Crema de trufa amb gelat de torro i galeta de cafe.


Menú infantil.


  • € i.v.a inclòs.
  • A escollir entre Canelons o Macarrons.
  • Segon escalopa de pollastre .
  • Refresc i gelat al gust

Opciò Vegana


  • € inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.
  • Hummus artesà amb torradetes.
  • Parrillada de verdures amb romesco.
  • Carpaccio de pinya natural.