MENUS DE PER LES FESTES DE NADAL.

nadall 2019

Aquests son els nostres menus per , Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6.

  El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer per picar al mig de la taula, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc, vi negre, Cava  i Cafès.   Tots els preus son amb I.V.A inclòs. 


Primer plat per picar.


Fusta d’embotits ibèrics, cecina i formatges i pernil ibèric.

Croquetes de pernil ibèric.

Bunyols de bacallà.

Cassoleta de bolets amb butifarra.

Amanida de tomàquets de l’horta, amb tonyina i ceba tendre.

Brotxeta de tres butifarres.

Salpicon de marisc amb cigrons i pop.


Segon plat individual.


Confit d’ànec a la catalana ….. 42€

Bacallà a la llauna……….40€

Cuixa de xai desossada, al forn amb la seva salsa…………45€

Costillar de porc ibèric a cuit 20h a Baixa temperatura…….. 40€

Agulla de vedella del Pirineu cuita a baixa temperatura al marçala 42€

Cabrit, cuixa de llet al forn a la mel i  romaní…………………50€

Filet de porc duroc al pebre verd……………….40€

Rap amb salsa de llamàntol, i escamarlans………..50€


Les postres.


Iogur natural artesa amb fruites del bosc.

Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.

Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.

Cardianal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.

El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».

El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada. 

Carpaccio de pinya cremat amb la nostre crema. 


Menú infantil.


  • 25€ i.v.a inclòs.
  • A escollir entre Canelons o Macarrons.
  • Segon a escollir entre escalopa de pollastre .
  • Refresc i gelat al gust

Opciò Vegana


  • 40€ inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.
  • Hummus artesà amb torradetes.
  • Parrillada de verdures amb romesco.
  • Carpaccio de pinya natural.