
Aquests son els nostres menus per , Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6. També tenim el servei per emportar.
El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc Sumarroca, vi negre Rivera de Duero Fuente espina i Cava per brindar Lux i Cafès. Tots els preus son amb I.V.A inclòs.
Primer plat individual.
Sopa de Peix i Marisc amb arròs al estil bullabesa. (sense gluten)
Escudella de Nadal amb galets, cigrons, pilota i carn d’olla.
Amanida tèbia de favetes confitades en oli d’oliva tomàquet de rama, pernil ibèric, i rulo de cabra caramelitzat.(sense gluten)
Canelons de rostit de festa major amb bexamel i formatge Emental.
Parrillada de Verdures amb romesco. (Sense gluten)(apta vegans)
Pissarra d’ibèrics amb pernil ibèric i formatges d’herbes i pimentó(Sense gluten).
Segon plat individual.
Confit d’ànec a la catalana amb fruits secs botifarra i vi ranci….. 38€
Bacallà amb Samfaina ………. 38€
Filet de vedella al P.X…………. 52€
Bloc de «cochinillo» desossat amb permentier de poma…….. 52€
Mitja espatlla de xai al forn a la castellana………….. 45€
Espatlla de cabrit de llet al forn i al romaní………………… 52€
Entrecotte de Vedella de 450g a la brasa………………………. 48€
Les postres.
Dakar de Terrassa, d’elaboració pròpia.
Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.
Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.
Cardianal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.
El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».
El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada.
Carpaccio de pinya cremat amb la nostre crema.
Menú infantil.
A escollir entre Canelons o Macarrons.
Segon a escollir entre escalopa de pollastre o Botifarra a la brasa.
Refresc i gelat al gust 20€ i.v.a inclòs.
Opciò Vegana : 38€
inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.
Hummus artesà amb torradetes.
Parrillada de verdures amb romesco.
Carpaccio de pinya natural.