Menú Executiu de dilluns a divendres al migdia

/ pa i una beguda 18€ IVA inclòs

Tambe tenim la nostre carta.

vols tastar el nostre menú paella?

Primers Plats a Escollir

Amanida de tomàquet cor de bou amb tonyina i ceba tendre.
Cigrons saltejats amb gambes a l’allet.
Salpico de llenties i rulo de cabra caramel.litzat.
Pissarra d’embotits i formatges del l’Antoñico.
Rosa de meló amb pernil amb dues textures.
Torrada d’escalivada amb anxoves, i tonyina(sup de 4)
L’esqueixada de bacallà del santa (sup de 3 € )
Xatonada al estil del xef(sup. de 4€)
Pernil ibèric reserva (sup de 10 €)
Burratta fresca amb trinxat de tomàquet de rama i alfàbrega (sup de 3€)
Calamarçets a l’andalusa (sup de 7 €).

Segons Plats a Escollir

Entrama de vedella a la brasa.
La nostre botifarra gourmet casolana de Termens (Lleida)
Peus de porc a la brasa.
Lagarto de porc duroc a la brasa.
Tonyina fresca amb patata panadera.
Codillo de porc del Vallès al forn com a Castella.
Costillam d’ibèric a baixa temperatura amb puré de poma.(sup de 6€)
Costelles i mitjanes de xai a la brasa (sup de 8€)
Cuixa de cabrit amb dues coccions al romaní i mel (sup de 10€)
«Rabo de buey» 100% xup, xup.(sup de 5€)
Entrecot de vedella de +/- 500g (sup de 11€)
1/2 espatlla de xai al forn. (sup de 8€)
Dorada a la brasa o a la sal +/- 500 gr. (sup de 8€)
Filet de vedella al Roquefort o al pebre verd. (sup de 12 €)

Postres a Escollir


Meló natural.
Dakar blanc amb cor de dolç de llet.
Crema catalana.
Flam de llet condensada del Santa.
Tiramisu de nutell@
Síndria amb gelat de nata.
El Cardinal de Terrassa amb xocolata calenta.
Mato d’elaboració pròpia amb mel i nous.
Copa Laurita Chaja.
Iogurt d’Elaboració pròpia i mango fresc.
Iogurt d’Elaboració pròpia i fruits vermells.


La nostre carta de vins

PER MES INFORMACIO PODEN TRUCAR A PARTIR DE LES 11:30 AL 691779541.