Menú Executiu de dilluns a divendres al migdia

/ pa i una veguda 18€ IVA inclòs

Tambe tenim la nostre carta.

vols tastar el nostre menú paella?

Primers Plats a Escollir

Amanida de verduretes crudites, amb formatge de cabra.
La pissarra d’embotits i formatges de l’Antoñico.
Amanida de patata nova, amb mozzarella i pesto.
Musclos al vapor.
Pinxus de melo amb pernil extremeny.
Torrada d’escalibada amb anxoves, i tonyina(sup de 4€)
Burrata amb tomaquet de rama i oli d’alfabrega (sup de3€)
L’esqueixada de bacallà del santa (sup de 3 € )
Xatonada al estil del xef(sup. de 4€)
Pernil ibèric reserva (sup de 10 €)
Calamarçets a l’andalusa (sup de 7 €).

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet artesanal de Termens.
Caxopo de vedella (Asturià) amb formatge manxec i pernil ibèric.
Peu de porc a la brasa.
Entranya de vadella de vic a la brasa.
Lagarto duroc a la brasa.
Llom d’emperador, a l’ametlla, amb quinoa saltejada.
Tonyina yelowfin a la planxa.
1/2 Conill tendre a la brasa.
Cuixa de CABRIT al forn amb mel i romani, (suplement de 10 €)
«rabo» cua de bou al xup xup d’hores amb arròs basmati(suplement de 5€)
«Costillar» d’ibèric cuit 20h a baixa temp.»extramelòs» (suplement de 7€)
Costelles i mitjanes de xai a la brasa (sup de 8€)
1/2 espatlla de xai al forn. (sup de 8€)
Dorada a la brasa o a la sal. (sup de 4€)
Entrecot de vedella de 500 gr. a la brasa. (sup de 11 €)

Postres a Escollir

La nostre versió del DAKAR de Terrassa.
Carpaccio de pinya amb crema catalana CREMADA.
Crema catalana.
Flam de llet condensada del Santa.
Gelat premium de dolç de llet
Gelat premium de iogur bulgar.
Gelat premium de crema catalana.
El Cardinal de Terrassa amb xocolata calenta.
Tiramisú casolà de Nutella@.
Copa Laurita Chaja.
Copa, de gelat de coco, sorbet de pinya, i Malibu.
Iogurt D’ELABORACIO PROPIA amb mango fresc.
Iogurt D’ELABORACIO PROPIA amb fruites vermelles.
MATO D’ELABORACIO PROPIA, amb mel i nous.


La nostre carta de vins

PER MES INFORMACIO PODEN TRUCAR A PARTIR DE LES 11:30 AL 691779541.