MENU ESPECIAL DIA DE LA MARE.


Primers plats a escollir


Carpaccio de cecina de Lleó I.G.P amb parmesano i rukula.

Esqueixada de bacallà

Ensaladilla premium posiblement la millor de….?


Pinxus de melo amb pernil serrano extremeny

Tartar de alvocat i mango amb burrata i pesto negre.

Carxofes al forn amb romesco.

Calamars a l’andalusa.

Canelons de rostit casolans

Pissarra d’embotits iberics, pernil iberic i formatge curat.



Segons a escollir

Anec amb pomes al pedro ximenes.

Paella de marisc “mínim dues persones”

Arròs caldos de marisc “minim dues persones”

Peu de porc a la marinera amb gambes.

Dorada a la brasa.

bacalla al estil del señor Antonio.

Graellada de carn, amb lagarto, tira de vadella, botifarra gourmet i pollastre.



Postres a escollir


Crema catalana

Tiramisú  de nuttella artesa.

 Fresons amb nata.

 Gelats variats.

Iogur  d’elaboracio propia amb fruits  vermells.


Flam de llet condensada.


Mel i mato d’elaboracio propia.


Cardinal amb xocolata calenta



Pa i una beguda 31€ I.V.A. inclòs

Carta de vins