MENU ESPECIAL DIA DE LA MARE.

29,50 I.V.A INCLÒS UNA BEGUDA, PA TORRAT, POSTRES, I CAFE.

PRIMERS PLATS.

Torrada d’escalivada amb anxoves i tonyina.
Burrata amb tomaquet de rama i oli d’alfabrega.
L’esqueixada de bacalla de Santa Margarida.
Xatonada al estil del xef.
Pissarra CATALANA d’embotits amb pernil ibèric .
Calamarçets a l’andalusa.
Graellada de verdures amb romesco.

SEGONS PLATS.

Cuixa de cabrit al forn a la mel i romani.
Rabo de buey al xup xup d’hores, amb arròs basmati.
Costillar d’ibèric cuit 20h a baixa temperatura esctramelòs.
1/2 espatlleta de xai al forn.
dorada a la brasa o a la sal.
Graellada de carn (Secreto, lagarto, butifarra, entraña).
Paella de marisc(min 2 persones).
Arròs Negre (min. 2 persones).
Arròs caldós.(min 2 persones).
Paella Vegana de verdures.(min 2 personas)

Les postres.

La nostre versió del DAKAR de terrassa.
Carpaccio de pinya amb crema catalana cremada.
Crema catalana.
Flam de llet condensada del Santa
Gelat a escollir.
El Cardinal de Terrassa amb Xocolata calenta.
Tiramisú Casolà de Nutell@.
Copa Laurita Chaja.
iogurt d’elaboració pròpia amb mango fresc.
iogurt d’elaboració pròpia amb fruites vermelles.
Mato d’elaboració pròpia amb mel i nous.

Carta de vins