Primers plats a escollir
Carpaccio de cecina de Lleó I.G.P amb parmesano i rukula.
Esqueixada de bacallà
Xatonada de Can fusta amb bacallà i romesco.
Pinxus de meló amb pernil ibèric.
Burrata d.o Puglia, amb tartar de tamàquet.
Graellada de verdures, amb romesco.C
Calamars a l’andalusa.
Canelons de rostit casolans
Pissarra d’embotits iberics, i formatge curat.
Segons a escollir
Anec amb pomes al pedro ximenes.
Paella de marisc “mínim dues persones”
Arròs caldos de marisc “minim dues persones”
Peu de porc a la marinera amb escamarlans.
Salmó fresc al cava amb arròs saltejat.
Dorada a la brasa.
bacalla al estil del señor Antonio.
Graellada de carn, amb lagarto, tira de vadella, botifarra gourmet i picanya.
La nostre botifarra de Termens, Lleida, a la brasa, amb mongetes saltades.
Postres a escollir
Crema catalana
Tiramisú de nuttella artesa.
Fresons amb nata.
Iogur d’elaboracio propia amb fruits vermells.
Flam de llet condensada.
Mel i mato d’elaboracio propia.
Sindria amb gelat de vainilla.
Cardinal amb xocolata calenta