MENU ESPECIAL DIA DE LA MARE.


Primers plats a escollir


Carpaccio de cecina de Lleó I.G.P amb parmesano i rukula.

Esqueixada de bacallà

Xatonada de Can fusta amb bacallà i romesco.

Pinxus de meló amb pernil ibèric.

Burrata d.o Puglia, amb tartar de tamàquet.

Graellada de verdures, amb romesco.C

Calamars a l’andalusa.

Canelons de rostit casolans

Pissarra d’embotits iberics, i formatge curat.



Segons a escollir



Paella de marisc “mínim dues persones”

Arròs caldos de marisc “minim dues persones”

Peu de porc a la marinera amb escamarlans.

Dorada a la brasa.

bacalla al estil del señor Antonio.

Graellada de carn, amb lagarto, tira de vadella, botifarra gourmet i picanya.
La nostre botifarra de Termens, Lleida, a la brasa, amb mongetes saltades.



Postres a escollir


Crema catalana

Tiramisú  de nuttella artesa.

 Fresons amb nata.

Iogur  d’elaboracio propia amb fruits  vermells.

Flam de llet condensada.

Mel i mato d’elaboracio propia.

Cardinal amb xocolata calenta

Pa i una beguda i cafe 35€ I.V.A. inclòs

Carta de vins