Menú de Boda La Festa Major

79E I.V.A apart

Aperitiu

Cocktail de benvinguda de vermut blanc de la fira.

Torrada d’escalivada amb anxoves.

Taules fe formatge

Taules d’embotit ibèric.

Arros MELÓS de bosc amb CEPS.

Fideua de sepies i calamars.

Calamarsets  arrebosats.

Torrades de de pages amb pernil ibèric.

Brotxeta de Botifarra de poble amb Xistorra.

Culleres de Trinxat de la cerdenya.

Brotxeta de pit de pollastre adobat.

Primer Plat (vi blanc Sumarroca)

“Blinis” de truita de patata amb xatonada de Sitges de bacallà i anxoves.

Lasagna d’anec al pedro ximenes, amb beixamel de llet fresca trufada i pluja de parmesano.

Segon Plat (vi negre Cal i Canto)

Cuixa de cabrit cuita 25 hores a baixa temperatura, i dorada al forn amb mel i romaní.

Dorada a la sal farcida de patata camperola, i verduretes, amb veloute de “vin blanch”

Pastís nupcial amb nuvis artesanals

Pastis de Sant jordi amb crema catalanta feta amb llet fresca de cal porta.

Cava Brut nature lux brut

Café y carro de licors.

Acompañamiento musical (brasería) con elección de música para la presentación de platos

y la hora i media festa i disbauxa (discoteca), con barra libre.

Minutas de conmemoración de la boda, flores y fundas de sillas incluido.