Menú de Boda El Modernista 1900

90 € I.V.A inclòs.

Aperitiu

Cocktail de benvinguda de Sangria de cava.

Canape de botifarra del perol amb all i oli de pera

Arròs negre.

Fideua de sepies.

Ous farcits d’ensaladilla Premium

Canelons rebosats a la barcelonina

Croquetes de rul·lo de cabra i ceba tendre.

Tires de rap orly amb salsa de mostassa antiga.

Patates braves de terrassa.

Vichiusuise de “Melo amb pernil”

Torrada de barendade de bacallà amb piquillo.

Torrada de Txangurro de cranc i gambes.

Primer Plat (vi blanc Sumarroca)

Carpaccio bacallà fumat amb chutney de tomàquet, brots, i vinagreta de pesto vermell.

Amanida de pinya, amb marisc, salsa cocktail a la menta, gambes i falsa llagosta.

Segon Plat (vi negre Cal i canto)

Melós de Vedella Cuit a baixa temperatura, farcit de foie, amb permantier de patata i xerris pasificats.

Suquet de rap al estil del cap de creus amb llagostins, i cloïsses.

Pastís nupcial amb nuvis artesanals

Pastis Dakar de terrassa o Massini de trufa i nata, cremat.

Cava Brut nature lux brut

Café y carro de licors.

Acompañamiento musical (brasería) con elección de música para la presentación de platos

y la hora i media ball de gala (discoteca), con barra libre.

Minutas de conmemoración de la boda, fundas de sillas incluido.

Nota: La decoració floral de les taules, precidencia, i exteriors anira a carrec dels nuvis)