Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia i festius
Pa, aigua 22,50 € / IVA inclòs. Beguda, i café apart. Repetició de pa 1,20€

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Pissarra d’embotits i formatges, de l’Antoñico.
Carxofes al forn.
Musclos al vapor.
Amanida fresca de feta, ceba tendre, cibulet, cogombre, poma, iogurt i rukula.
Tomàquet de Barbastro premium amb tonyina i ceba tendre.
Carpaccio de Cecina I.G.P. lleó amb parmesà i rukula.
Trinxat al estil de la Cerdanya amb panxeta cruixent.
Pinxus de meló amb pernil extremeny.
Pernil ibèric tallat a ma Don Saturnino (Sup.de 10€)
Xatonada de can fusta amb anxoves i escarola arrissada. (Sup. de 7€)
Calamars a l’andalusa (suplemment de 9€)
Torrada de pa de pagès amb escalivada, anxoves i tonyina.(sup. de 7€)
Burrata d.o. Puglia amb tàrtar de tomàquet i rukula(suplement de 7€)

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet (artesanal de Termens).
Mar i muntanya de peus de porc amb gambes.
Lagarto de porc duroc a la brasa.
Lluç i bacallà amb crema de piquillos i escaldat de triguers.
Galta de porc al forn.
Xurrasco de vedella del Pirineu a la brasa.
Picanya de vedella a la brasa.
Entranya de vedella a la brasa.
Melós de vedella cuit a B.T. al foie, amb p.x. i ceps. (suplement de 10’50€)
Costelles i mitjanes de xai D.O. Aragó a la brasa.(sup de 10.50€)
Entrecot de vedella +/-500gr.( suplement de 12€)
Dorada a la brasa o a la sal +/- 500gr. (suplement de 12€)


Postres a Escollir
Mandarina Orri amb crema cremada.
Tiramisu casolà de nuttell@.
La nostre crema catalana cremada.
Crema de trufa amb gelat de nata.
Cardinal de terrassa amb xocolata calenta..
Copa laurita «chajá».
Mato de producció pròpia amb mel i nous.
Flam de llet condensada.
Iogurt amb fruits vermells.
Fresons amb nata.

La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.

PROMOCIO ESPECIAL: t’agrada el nostre pernil? degustal a casa a un preu molt especial.