Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia i festius
Pa, una beguda 22,50 € / IVA inclòs Repetició de pa 1,20€

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Pissarra d’embotits i formatges, de l’Antoñico.
Amanida de tres tomàquets de temporada amb tonyina i ceba tendre.
Carxofes D.O. Benicarlo, al forn.
Focaccia, amb permentier de caxelo i lacon fumat.
Carpaccio de Cecina I.G.P. lleó amb parmesà i rukula.
Trinxat al estil de la Cerdanya amb panxeta cruixent. .
Crema de Carbassa amb cruixent d’ibèric i xips de moniato.
Pernil ibèric tallat a ma Don Saturnino (Sup.de 10€)
Xatonada de can fusta amb anxoves i escarola arrissada. (Sup. de 7€)
Calamars a l’andalusa (suplemment de 9€)
Torrada de pa de pagès amb escalivada, anxoves i tonyina.(sup. de 7€)
Burrata d.o. Puglia amb tàrtar de tomàquet i rukula(suplement de 7€)

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet (artesanal de Termens).
Peus de porc a la brasa.
Salmó fresc al cava amb bolets.
Lagarto de porc duroc a la brasa.
Xurrasco de vedella del Pirineu a la brasa.
Hamburguesa Premium casolana amb pebre verd, i patata palla.
Estofat de vedella amb bolets 100%100 xup xup d’hores.
Picanya de vedella del Pirineu a la brasa.
Entrama de vedella a la brasa.
Entrecot de vedella +/-500gr.( suplement de 12€)
Dorada a la brasa o a la sal +/- 500gr. (suplement de 12€)


Postres a Escollir
Clementina amb crema cremada.
Tiramisu casolà de nuttell@.
La nostre crema catalana cremada.
Cardinal de terrassa amb xocolata calenta.
Copa laurita «chajá».
Mato de produccio pròpia amb mel i nous.
Flam de llet condensada.
Iogurt amb fruits vermells.


La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.

PROMOCIO ESPECIAL: t’agrada el nostre pernil? degustal a casa a un preu molt especial.