Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia
Pa, una beguda 22,50 € / IVA inclòs

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Pissarra d’embotits i formatges, de l’antoñico.
Amanida de tomaquet amb mozzarella i alfabrega.
L’ensaladilla Rusa recepta original del xef «F.Olivier» any 1890.
Gaspatxu Andalus amb crudites.
Pinxus de pinya gold amb pernil Extremeny.
Xatonada de bacallà .(suplement de 3€)
Torrada d’escalivada amb anxoves i tonyina. (suplement de 4€)
L’esqueixada de bacallà del Santa(suplement de 2€)
Pernil ibèric reserva Especial «Don Saturnino» (suplement de 9€)
Burrata amb trinxat de tomàquet de rama (suplement de 3€)
Calamars a l’andalusa (suplement de 6€).

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet artesanal de Termens.
Xurrasco de vedella a la brasa.
«Entrama» molt tendre de vadella a la brasa.
Pollaste a la brasa.
Bacalla al estil del sr.Antonio.
Peu de porc a la brasa.
Melós de vedella cuit al foie a b.t. amb ceps i P.X.(suplement de 6€)
Costelles i mitjanes de xai a la brasa.(suplement de 7€)
«Costillar»
d’ibèric cuit 20h a baixa temp.»extramelòs» (suplement de 6€).
Cuixa de CABRIT cuit en dues coccions al romani i mel. (sup. de 10€).
Entrecot de vadella a la brasa 450g(suplement de 10€)
1/2 Espatlla de xai al forn (suplement de 6 €).

Postres a Escollir

CARDINAL de Terrassa amb xocolata calenta.
La nostre versió del DAKAR de Terrassa.
Sindria natural amb gelat de vainilla.
Carpaccio de pinya amb crema catalana.
Gelat premium de nata amb nous.
Flam de llet condensada.
Meló Natural.
Tiramisu casolà de Nutell@.
Copa laurita «chajá».
Crema catalana.
Iogurt D’ELABORACIO PROPIA amb mango.
Iogurt D’ELABORACCIO PROPIA amb fruites vermelles.
MATO D’ELABORACIO PROPIA amb mel de flors i nous.

La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.