Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia i festius
Pa, una beguda 22,50 € / IVA inclòs

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Pissarra d’embotits i formatges, de l’Antoñico.
Salpicon de llenties amb pop verduretes i rukula.
Bouquet de xato.
Pinxus de pinya gold amb pernil extremeny.
Salmorejo al estil cordobes amb ou dur i tonyina.
Carpaccio de Cecina I.G.P. lleó amb parmesa i rukula.
Xatonada de bacallà de «Can Fusta» .(suplement de 5€).
Torrada d’escalivada amb anxoves i tonyina. (suplement de 4€).
Pissarra de formatges D.O Nacionals (suplement de 7€)
L’esqueixada de bacallà del Santa (suplement de 3€).
Pernil ibèric reserva Especial «Don Saturnino» (suplement de 9€).
Sortit de verdures a la brasa amb romesco.(suplement de 6€)
Calamars a l’andalusa (suplement de 7€).

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet (artesanal de Termens).
Peus de porc a la brasa.
Bacalla al estil del Sr.Antonio.
Galta de porc rostida al forn i al pedro ximenes amb patatas pobres.
Lagarto de porc duroc a la brasa.
Xurrasco de vedella del Pirineu a la brasa.
Hamburguesa de vella i ceps a la ratafia amb patates palla i pebre verd.
Pollastre adobat al curry i cuit a la brasa amb arròs pilaff.
Cuixa de cabrit en dues coccions a la mel i romani. (suplement de 9€)
Costillam d’iberic cuit a baixa temperatura i durat al forn.(sup. de 9€)
Dorada a la sal o a la brasa de 500g +/-(suplement de 8€)
Espatlla de xai del Aragó al forn (sup. de 10€).
Entrecot de vedella a la brasa (suplement de 11€).


Postres a Escollir
Melo natural.
Sindria d’Ullastrell amb gelat.
Cardinal de terrassa amb xocolata calenta.
Copa laurita «chajá».
Mato d’elaboració pròpia amb mel i nous.
Flam de llet condensada.
Iogurt d’elaboració pròpia amb fruits vermells o mango.
Boles de gelat.
Crema catalana.

La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.

PROMOCIO ESPECIAL: t’agrada el nostre pernil? degustal a casa a un preu molt especial.