Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia
Pa, una beguda 22,50 € / IVA inclòs

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Pissarra d’embotits i formatges, de l’antoñico.
Amanida de tomaquet cor de bou amb tonyina i ceba tendre.
Carabassa a la brasa farcida de provolone, t.confitat i pesto d’ametlles.
«Cogollos» amanits amb préssec, llavós, i vinagreta de mostassa i rulo.
Hummus de cigrons, amb xips de moniato.
Rosa de meló amb pernil en dues textures.
Xatonada de bacallà .(suplement de 3€)
Burrata amb trinxat de tomàquet de rama (suplement de 3€)
Torrada d’escalivada amb anxoves i tonyina. (suplement de 4€)
L’esqueixada de bacallà del Santa(suplement de 2€)
Pernil ibèric reserva Especial «Don Saturnino» (suplement de 9€)
Calamars a l’andalusa (suplement de 6€).

Segons Plats a Escollir


La nostre botifarra gourmet artesanal de Termens.
Lagarto de porc Duroc a la brasa.
Fingers d’Emperador Orly amb salsa tartara.
Entrama de vedella a la brasa.
Codillo de porc del valles al forn com a castella.
Secret de porc duroc a la brasa.
Mar i montanya de pollastre amb gambes.
1/2 conill tendre a la brasa.
Costelles i mitjanes de xai a la brasa.(suplement de 7€)
«Costillar»
d’ibèric cuit 20h a baixa temp.»extramelós» (suplement de 6€).
Cuixa de CABRIT cuit en dues coccions al romani i mel. (sup. de 10€).
(Rabo de buey) 100% Xup, Xup Suplement de 5€)
Dorada a la brasa o a la sal +/- 500 gr(suplement de 8€)
Entrecot de vadella a la brasa 450g (suplement de 11€)
1/2 Espatlla de xai al forn (suplement de 6 €).

Postres a Escollir

CARDINAL de Terrassa amb xocolata calenta.
Dakar blanc amb cor de dolç de llet.
Carpaccio de pinya amb crema catalana cremada.
Mato d’elaboració pròpia amb mel i nous.
Síndria natural amb gelat de vainilla.
Flam de llet condensada.
Meló Natural.
Tiramisu casolà de Nutell@.
Copa laurita «chajá».
Crema catalana.
Iogurt D’ELABORACIO PROPIA amb mango.
Iogurt D’ELABORACCIO PROPIA amb fruites vermelles.

La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.