Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia
Pa, una beguda 22,50 € / IVA inclòs

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir


Lacon gallec amb patata nova i p.vermell de la vera.
Pisarra d’embotits i formatges de l’Antoñico.
L’ensaladilla Rusa recepta original del xef «F.Olivier» any 1890.
Crep «Filloa» amb salmó fumat, formatge fresc, i vinagreta de mango.
Gaspatxu Andalus amb crudites.
Pinxus de melo amb pernil extemeny.
Xatonada de bacallà .(suplement de 3€)
Torrada d’escalivada amb anxoves i tonyina. (suplement de 4€)
L’esqueixada de bacallà del Santa(suplement de 2€)
Pernil ibèric reserva Especial «Don Saturnino» (suplement de 9€)
Burrata amb trinxat de tomàquet de rama (suplement de 3€)
Calamars a l’andalusa (suplement de 6€).

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet artesanal de Termens amb mongeta saltejada.
«Entrama» molt tendre de vadella a la brasa.
Cuixa de Xai dehosada al forn, amb permantier de poma.
Secreto de porc duroc a la brasa.
BRAO, «CODILLO» de porc del vallès a la castellana.
Lagarto de porc duroc, a la brasa.
Tonyina fresca a la planxa amb arros de verduretes.
Confit d’anec a la catalana (suplement de 2€)
Melós de vedella cuit al foie a b.t. amb ceps i P.X.(suplement de 6€)
Costelles i mitjanes de xai a la brasa.(suplement de 7€)
«Costillar»
d’ibèric cuit 20h a baixa temp.»extramelòs» (suplement de 6€).
Cuixa de CABRIT al romani i mel. (suplement de 10€).
Entrecot de vadella a la brasa 450g(suplement de 10€)
1/2 Espatlla de xai al forn (suplement de 6 €).

Postres a Escollir

CARDINAL de Terrassa amb xocolata calenta.
La nostre versió del DAKAR de Terrassa.
Carpaccio de pinya amb crema catalana.
Gelat premium de dolç de llet
Sindria natural amb gelat de vainilla.
Cireres groses naturals.
SORBET DE PINYA I COCO AMB MALIBU.
Gelat premium de crema catalana.
Flam de llet condensada.
Tiramisu casolà de Nutell@.
Copa laurita «chajá».
Crema catalana.
Iogurt D’ELABORACIO PROPIA amb mango.
Iogurt D’ELABORACCIO PROPIA amb fruites vermelles.
MATO D’ELABORACIO PROPIA amb mel de flors i nous.

La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.