.
Aquesta carta neix de la necessitat d’oferir a les persones amb intolerància al gluten la possibilitat de poder escollir diferents plats, a l’hora de menjar en el nostre restaurant totes les preparacions les realitzem amb la màxima atenció, els fregits s’elaboren en fregidores específiques amb oli d’oliva refinat.
- Pa de pagès sense gluten amb tomàquet de penjar i all2,00 €
Primers Plats
- Macarrons saltejats amb tomàquet natural i parmesà7,00 €
- Graellada de verdures amb all i oli12,00 €
- Canelons casolans de carn de rostida9,00 €
- Remenat d’espàrrecs silvestres amb gambetes9,00 €
- Patata rostida al forn amb all i oli7,00 €
- Esqueixada de bacallà10,00 €
- Burratta fresca amb tomaquet de rama i oli d’alfabrega12,00 €
- Musclos a la marinera o al vapor9,00 €
- Xampinyons saltejats7,00 €
Segons
- Escalopa 100% sense gluten amb patata rostida9,00 €
- Filet de vedella a la brasa o al pebre21,00 €
- Espatlla de be al forn17,00 €
- Bacallà a la llauna14,00 €
- Pollastre a la brasa9,00 €
- Butifarra gourmet a la brasa9,00 €
- Carn del dia a la brasa9,00 €
A la nostra cuina disposem d’una àmplia varietat de peix fresc que es pot fer a la planxa, a la marinera o al forn sense utilitzar cap ingredient que contingui blat, o altres derivats.
Postres
- Sorbet de mojito6,00 €
- Crema catalana cremada4,50 €
- Carpaccio de pinya amb crema cremada5,00 €
- Flam d’ou amb llet condensada4,50 €
- Pinya natural4,50 €
- Fruita natural del dia2,50 €
- Gelat de nata5,00 €
- Sorbet de llimona5,00 €
- Suc de taronja4,50 €
Gràcies per confiar en nosaltres i solament recordar-los que a causa de la complexitat i cura que posem en aquestes preparacions és possible que tardin una mica més del normal.