Restaurant Santa Margarida Informació del Santa Margarida

La nostra carta

La nostra carta és el resultat d’anys d’experiència a la cuina i de la passió per la nostra feina.

Una acurada selecció de les millors carns, els peixos més frescos, verdures i hortalisses de la nostra terra i productes de temporada, de la millor qualitat, que diàriament ens arriben a la nostra cuina, tots ells tractats amb l’amor necessari per que experimenteu el millor dels plaers, un bon àpat.

Les postres de la pastisseria del restaurant son herència del convent de Santa Margarida del Mojal i les receptes són centenàries elaborades de la manera més tradicional, però amb el nostre toc de modernitat.


Toni Santanyes, Cap de Cuina

Els nostres menjadors

Els nostres menjadors on es respiren segles de tradició culinària i de bon fer estan atesos per un personal compromès per què vostè se senti com a casa.

Estem preparats per acollir el vostre banquet, celebració, dinar, o reunió de negocis en un entorn històric únic al Vallès.

El celler de casa nostra amb una selecció de vins i caves tan catalans com de la resta de denominacions ibèriques d’antics i nous cellers i que formen un complement extraordinari pel maridatge dels nostres plats.


Juan Jesus Martos, Cap de Sala