MENUS DE PER LES FESTES DE NADAL.

nadall 2019

Aquests son els nostres menus per , Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6. També tenim el servei per emportar.

  El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc Sumarroca, vi negre Rivera de Duero Fuente espina  i Cava per brindar Lux i Cafès.   Tots els preus son amb I.V.A inclòs. 

Primer plat individual.

Sopa de Peix i Marisc amb arròs al estil bullabesa. (sense gluten)

Escudella de Nadal amb galets, cigrons, pilota i carn d’olla.

Amanida tèbia de favetes confitades en oli d’oliva tomàquet de rama, pernil ibèric, i rulo de cabra caramelitzat.(sense gluten)

Canelons de rostit de festa major amb bexamel i formatge Emental.

Parrillada de Verdures amb romesco. (Sense gluten)(apta vegans)

Pissarra d’ibèrics amb pernil ibèric i formatges d’herbes i pimentó(Sense gluten).

Segon plat individual.

Confit d’ànec a la catalana amb fruits secs botifarra i vi ranci….. 38€

Bacallà amb Samfaina ………. 38€

Filet de vedella al P.X…………. 52€

Bloc de «cochinillo» desossat amb permentier de poma…….. 52€

Mitja espatlla de xai al forn a la castellana………….. 45€

Espatlla de cabrit de llet al forn i al romaní………………… 52€

Entrecotte de Vedella de 450g a la brasa………………………. 48€

Les postres.

Dakar de Terrassa, d’elaboració pròpia.

Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.

Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.

Cardianal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.

El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».

El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada. 

Carpaccio de pinya cremat amb la nostre crema. 

 

Menú infantil.

A escollir entre Canelons o Macarrons.

Segon a escollir entre escalopa de pollastre o Botifarra a la brasa.

Refresc i gelat al gust 20€ i.v.a inclòs.

Opciò Vegana : 38€

inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.

Hummus artesà amb torradetes.

Parrillada de verdures amb romesco.

Carpaccio de pinya natural.