menus de nadal 2019

nadal 2019

nadall 2019                                                                                                                                          Nit de nadal “24”, Nadal “25”,  sant esteve”26” de  2019 i dia 1 de gener de 2020

Primer plat per partir.

Croquetes de pernil ibèric.

Bunyols de bacallà

Ous remenats amb esparrecs bladers i gambetes.

Humus artesa amb torradetes i picatostes.

musclus i Cloïsses a la marinera.

Pissarra d’emobotits amb pernil ibèric i formatges.

Salpico de llenties amb pop i marisc.

Segon plat.

Comfit d’anec a la catalana amb fruits secs botifarra i vi ranci. 38€

Bacallà al estil del sr. Antonio amb mongetes i guisat amb casse de tomàquet de rama. 38€

Filet de vedella al foie. 52€

Filet de porc al Pedro Ximenes. 39€

Mitja espatlla de xai al forn a la castellana. 44€

Peu de porc a la marinera amb escamarlans. 39€

Lluç amb gambes al allet. 52€

Els preus inclouen el primer plat i el segon plat, vi negre, blanc, refrescs, aigües i pastis de celebració o en el seu lloc postres casolans a escollir. Cava i cafè. i.v.a inclòs.

Menú infantil.

Pica pica com els adults.

Segon a escollir entre escalopa de pollastre o canelons.

Refresc i gelat al gust 20€ i.v.a inclòs.