menus de nadal 2019

nadal 2019

nadall 2019                                                                                                                                          Nit de nadal “24”, Nadal “25”,  sant esteve”26” de  2019

Primer plat per partir.

Croquetes de pernil ibèric.

Bunyols de bacallà

Ous remenats amb esparrecs bladers i gambetes.

Humus artesa amb torradetes i picatostes.

musclus i Cloïsses a la marinera.

Pissarra d’emobotits amb pernil ibèric i formatges.

Salpico de llenties amb pop i marisc.

Segon plat.

Comfit d’anec a la catalana amb fruits secs botifarra i vi ranci. 38€

Bacallà al estil del sr. Antonio amb mongetes i guisat amb casse de tomàquet de rama. 38€

Filet de vedella al foie. 52€

Filet de porc al Pedro Ximenes. 39€

Mitja espatlla de xai al forn a la castellana. 44€

Peu de porc a la marinera amb escamarlans. 39€

Lluç amb gambes al allet. 52€

Els preus inclouen el primer plat i el segon plat, vi negre, blanc, refrescs, aigües i pastis de celebració o en el seu lloc postres casolans a escollir. Cava i cafè. i.v.a inclòs.

Menú infantil.

Pica pica com els adults.

Segon a escollir entre escalopa de pollastre o canelons.

Refresc i gelat al gust 20€ i.v.a inclòs.