Menú de Boda Euskal Taberna

Barra lliure d’aperitius, i begudes
Cocktail de benvinguda
Barra de pinxos montaditos a l’estil de les tavernes a Bizkaya
Pinxo de ibèric
Pinxo de cranc
Pinxo de formatge fresc amb salmó
Pinxo d’escalivada amb anxoves
Pinxo de bonítol amb olives
Pinxo de tomàquet amb mozzarella
Pinxo de piquillo de Tudela amb bakalao
Pinxo de mini biquinis de fer
Cassola de fideuà a la marinera
Arròs de bacallà amb verduretes

Primer Plat (vi blanc Sumarroca)

Crep de marisc i peix amb salsa de cranc de riu
Amanida tèbia de bacallà i brots amb piquillos de Tolosa, i patata nova amanit amb vinagreta de Pilpil

Segon Plat (vi negre Castell d’Algars)

Espatlla desossada a la donostiarra
Medallons de filet ibèric, a les cinc pebres

Pastís nupcial amb nuvis artesanals

Cava Brut Nature J.Reventós
Cafè i licors
Acompanyament musical (braseria) amb elecció de música per a la presentació de plats
Una hora i mitja d’Akelarre (discoteca), amb barra lliure
Minutes de commemoració del casament, flors i fundes de cadires inclòs.

69,00 € IVA a part