Menú de Boda Cortijo Andaluz

Barra lliure d’aperitius, i begudes
Rebujito de benvinguda
Torrada de pernil ibèric
Torrada de xoriço i llonganissa de montanera
Xarrup fresc de gaspatxo
Calamars a l’andalusa
Seitons fregits
Truita de patates a daus
Tortita de gambetes
Croquetes de pernil ibèric
Musclos pipirrana
Arròs de pagès de verdures

Primer Plat (vi blanc Sumarroca)

Torre de tomàquet raf amb tonyina fresca en escabetx lleuger i vinagreta de Xerès
Amanida de boletes de meló i brots, amb cruixent d’ibèric, i terra de ” migas” de pastor.

Segon Plat (vi negre Castell d’Algars)

Filet de porc ibèric al Pedro Ximénez
Suprema de lluç fresc amb gambes a l’allada

Pastís nupcial amb nuvis artesanals

Cava Brut Nature J.Reventós
Cafè i licors
Acompanyament musical (braseria) amb elecció de música per a la presentació de plats
Una hora i mitja de Jaleo (discoteca), amb barra lliure
Minutes de commemoració del casament, flors i fundes de cadires inclòs.

69,00 € IVA a part