Menú de Boda Cocktail & Party Premium

90€ I.V.A inclòs

Aquest és un nou concepte de noces, contemporani i novedós ideat per l’equip de protocol i cerimònies de Restaurant Santa Margarida.
Consisteix en un extens aperitiu/menú en el qual es serveixen diferents tipus de tapes i de plats tots ells elaborats amb el mes gran afecte i carinyo, per l’equip de cuina de la nostra masia, una cuina de mercat feta amb productes de temporada de la manera mes casolana i natural.
Durant el Cocktail que pot ser en exterior en els nostres amplis jardins, o a l’interior de la nostra confortable carpa, estarà acompanyada d’una barra lliure amb diferents vins negres i blancs, que conformen un maridatge excepcional per a la nostra cuina, d’aquesta manera i establint un joc molt divertit, el convidat podrà triar en tot moment el vi que millor maridi amb la tapa que esta prenent, un exemple seria prendre calamarçets a l’andalusa amb un vi del penedes amb agulla, o una coca d’escalivada amb vi blanc de Roda, o una de formatge curat amb un Rioja criança, o una broqueta de rellom amb un Rivera del Duero , … i aixi mes de 15 tipus de plats i unes sis classes de vins i caves.Aquest aperitiu compost de diferents tapes, i plats freds, calentes i diferents begudes en una barra lliure conformen un menú de noces mes que atractiu, molt variat i exelent en quantitat i qualitat.

Finalitzat l’àpat, presentarem el pastís (fet en la cuina de la nostra Masia a elecció dels nuvis amb una gran varietat on triar), el lliurament de tots els obsequis i l’obertura del ball per part dels nuvis.

Un concepte de noces que permet que tothom disfruiti del menjar al seu gust i al seu ritme, i que ningú es senti condicionat al fet que no li agradi un plat o senzillament mengi menys, però que als mes agosarats els lliurara la possibilitat de menjar de tot en la quantitat que agradin. També tenim a la seva disposició diferents solucions per al·lergics, i celiacs aixi com a vegetarians, i vegans, que tinguin la necessitat de menjar d’una manera mes especial tenint en compte la seva condició.

Durant el ball i pensant en les persones majors i no tan majors que estaran lògicament cansades, tindrem a la seva disposició zones de descans amb taules i cadires per poder asseure’s a gaudir de la festa mes relaxadament o comentar el dia amb els seus familiars estimats.

Menú Cocktail & Party Premium

Barra lliure d’aperitius i begurdes
Tres vins blancs de diverses denominacions d’origen
Tres vins negres de diverses denominacions d’origen
Cubitera de cava
Tisana de cava de sant sadurni o rebujito
Pernil ibèric Don Saturnino tallat a mà i minixapates amb tomaquet
Formatge manxego amb oli d’oliva
Torrada d’escalivada amb anxoves de l’Escala
Croquetes de pernil artesanes
Bunyols de bacallà
Pinxo vasc de cranc
Torrada de tartara de formatje fresc amb salmó
Torrada de piquillo de Tudela amb barendade de bacallà
Truita de patates a tacs
Tortita de Cádiz de “camarones”
Broqueta de xistorra i butifarra
Cullera de bacalla amb culis de tomaquet i all oli
Pinxu de mini burguer amb soja i sèsam al pebre verd
Enfilat de secret de porc del Vallès a la brasa amb patata nova

Bufet d’arrossos

Arròs de verdures amb bacallà
Paella parellada
Fideuà de sèpies

Pastís nupcial presentat amb nuvis.

La decoració floral del espai tant si és al jardí com si és a la carpa anirà a càrrec dels nuvis.

Barra lliure durant el ball, d’una hora i mitja