FESTES DE NADAL 2017

foto-menjar-sa-nadal

 

PRIMERS PLATS

Pica Pica

Croquetes i bunyols artesans.

Patates al caliu amb all i oli.

Fusta d’embotits, pernil ibèric, i formatge curat.

Salpico de marisc amb pop.

Fideua de sepies.

Musclos i cloïsses a la marinera.


SEGONS PLATS

Aquest es el preu de tot  el menú

Confit d’anec al calvados amb poma……… 38€

Filet de porc ibèric al pedro Ximenes   39€

Bacalla a la llauna …….     38€

Entrecot de vedella de 250g al pebre verd……..   40€

Turnedo de filet de vedella al p.x…….    52€

Mitja espatlleta de xai al forn……  44€

Salmo fresc al cava………….. 39€

Lluç fresc amb gambes a l’allet……  52€

 

Aquests preus inclouen  el primer plat i el segon plat, vi de la casa negre o blanc o sangria, refrescos, aigües, i pastis de celebració, o en el seu lloc, postres casolans a escollir. Cava, i cafè.

I.V.A INCLOS.

 

Neules