10 anys al teu servei.

13319956_1242816175729844_1345743463834253321_n

Aquesta setmana fa 10 anys que vàrem començar aquest projecte, amb molta il·lusió i moltes ganes d’agradar, fent les coses ben fetes, i ens ha portat fins aquesta data, el 29 de gener.

Aquí vam trobar el millor dels marcs per desenvolupar les nostres idees culinàries i de servei, i millorant, millorant, ens hem plantat ja amb 10 anys en aquesta, Santa Margarida, la vostra casa.

Han estat uns anys difícils amb moltes alegries i algunes penes, és clar, però ens hem sortit de totes, ara volem celebrar que gràcies a vosaltres, els nostres clients/amics, podem continuar fent el que més ens agrada, donar el millor servei i tractar amb tot el carinyo a vosaltres els nostres clients que sou la raó nostra d’existir.

Gràcies de part de la nostra petita família per donar-nos l’oportunitat de celebrar amb vosaltres els vostres moments més importats, per que cuant sortiu amb un somriure a la cara i ens feliciteu per la feina ben feta tot pren sentit i tot val la pena.

Gràcies per aquests 10 anys confiant amb nosaltres, gracies.

1 Comment

  1. con la sonrisa y la barriga llena y que decir de vosotros que sois grandes, que hacéis sentir a las personas especiales , que sois detallistas,cariñosos,atentos,serviciales. . . . . . . . . . que puedo decir más de vosotros Seguir luchando xk las buenas personas serán triunfadoras SIEMPRE.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *